Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 смяна на касетофон със ЦД и малък проблем с халоген

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 147 смяна на касетофон със ЦД и малък проблем с халоген

От скоро и аз имам 147ца,но за съжеление е със касетофон което не ми харесва и искам да си сложа цд до колкото разбрах трябва да слагам нещо като маска,ако е така някои може ли да ми каже къде мога да го направя и ако някой може да прати некоя снимка да видя как изглежда.И още нещо-минавайки през един леганал полицай (асвалтов не истински ) ми изгаснаха халогените и двата едновременно възможно ли е да са изгорели или по скоро е някоя слаба връзка и ако е слаба каде мога да я открия?
    Un Amore Grande!
    Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
    Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
    http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

здрасти, колега !!!!!!
    тъй като пишеш, че отскоро имаш 147-ца, предполагам мислиш (поне аз така смятах доскоро), че халогените са както при останалите коли (на предната броня долу) - на 147-цата там са само мигачите. халогените са в краищата на основните фарове (поне при мен е така) и светят леко жълтеникаво.
    ALFA 147 1,6 TS 120hp 2002г.

Comment

да и аз останах учуден като разбрах каде са но проблема беше,че едната букса на левия халоген се откачи и даде късо,но след щателна проверка вредата беше отстранена сега единственото което ми остана е да си оправя светлините на задния номер заради които ми дава грешка(изгоряла лампа).но благодаря за отговора.
      Un Amore Grande!

Comment

вземи си една кутийка,че горят като за световно ) аз лично смених окло 3 за няколко месеца. иначе ги има навсякъде и са по 50ст.
        ALFA 147 1,6 TS 120hp 2002г.

Comment

колега а защо не пробваш да си намериш оргинално сд,и има едни джаджи които се включват в запалките и работи на честота на радиото и е много ефикасно има и памети за него.
          Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
          The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

има и едни джаджи дето се включват към извода за чейнджър на касетофона.след това се управляват като чейнджър,а работят с флаш и мемори карта.в раздела за електроника мисля че беше темата.а за друго цд-не се набутвай,става много грозно.купувах едно сиво(цвета на таблото) сони за една 147 и стана яко грозно.след това си купих оригинално цд от един колега и стана читаво
            stilo sw 1,9 JTD 03g
            alfa 147 1,9JTD 01g
            alfa 156 1,9JTD 01g
            barchetta 1,8 98g
            alfa 145 1,6 97g

Comment

Аз съм решил проблема с касетофона, като си сложих CD Changer в багажника и ми го направиха да работи на честотата на една от радио-станциите! Мн съм доволен и ми върши работа, това също е вид решение.....
              downhill

Comment

а горе долу каква е цената на едно оригинално цд?ако някой има представа де.и дали некои е виждал тука във форума да се продава.
                Un Amore Grande!

Comment

от обява във форума си намерих-140лв
                  stilo sw 1,9 JTD 03g
                  alfa 147 1,9JTD 01g
                  alfa 156 1,9JTD 01g
                  barchetta 1,8 98g
                  alfa 145 1,6 97g

Comment